Cégünkről

Tapasztalva, hogy az ún. filléres, néhány forintért kapható fémtömegcikkek piacán milyen sok a rossz minőségű termék, 1986-ban függönycsipeszek tervezésével és gyártásával elindítottam vállalkozásomat, az akkori lehetőségek keretei között egyéni vállalkozóként. Célul tűztem ki, hogy bebizonyítsam: nem igaz, hogy az olcsó – vagy viszonylag olcsó – tömegcikkek esetében nem fontos a jó minőség. A néhány forintért megvásárolt termék is sok bosszúságot okozhat, ha nem tölti be a funkcióját, ha rozsdásodik, ha eltörik, ha nem pontos a mérete. A precíz munkát, a kifogástalan minőséget minden termék esetében jogosan várják el a vásárolók. Az általunk gyártott kitűnő minőségű függöny- és dekorcsipeszek, kiegészítők hamar kedveltek lettek a piacon, így 1996-ban létrehoztam a kft-t. Az azóta eltelt évtizedek alatt folyamatosan bővítettük a választékot, ma már mintegy 100 féle különböző formájú, mintázatú, felületű és színű függöny- és dekorcsipeszt gyártunk.

A precíz munkához kifogástalan minőségű szerszámokra van szükség, ezért kezdettől fogva azt terveztük: magunk készítjük a szerszámokat is.

Folyamatosan építettük ki a fémtömegcikkek gyártásához szükséges teljes kapacitást: mindenek előtt a szerszámkészítést, de megfelelő gépparkot hoztunk létre a galvanizáláshoz, a szinterezéshez és a megfelelő rugók gyártásához is.

Minden termék gyártásának alapfeltétele a jó minőségű szerszám, így hamarosan egyre több cég nálunk, velünk gyártatta a szerszámait.

Mára kiemelt tevékenységi körünk lett a szerszámkészítés: a legkorszerűbb technológiát képviselő gépeken végezzük a huzal-, és tömb-szikraforgácsolást, a 3D-s keménymarást és a startlyuk-fúrást.

A korszerű technológia, a magas szintű szakértelem, a precíz, megbízható munka, a piacképes árak, a vállalt határidők pontos betartása révén cégünk ismertté vált mind a magyar, mind a külföldi piacon. Egyre több gépgyártó, szerszámkészítő, műanyag-feldolgozó, és az ipar legkülönbözőbb területein dolgozó cég gyártatja nálunk szerszámait, nagy precizitást igénylő, kényes munkadarabjait.

Nagyobb szerszámkészítő cégek számára rendszeresen végzünk forgácsoló bérmunka tevékenységet is.