Fémtömegcikkek, függönycsipeszek

Fémtömegcikkek, függönycsipeszek

Az ún. tömegcikkek tervezése, gyártása pontosan olyan odafigyelést és precizitást igényel, mint minden más terméké, hiszen a vásárló a pénzéért hosszan tartó, kifogástalan működést, pontos méreteket, esztétikus megjelenést vár el.

Különösen igaz ez azokra a termékekre, amelyek belső tereinkben, lakásunkban, ha nem is mindig közvetlenül látható módon, de mindig szem előtt vannak. Egy, a helyiség stílusához, hangulatához nem illő karnis ronthatja az összképet, a sötétítő függönyöket összefogó, megfelelően kiválasztott dekorcsipesz viszont feldobja a szobát, hozzájárul a szoba eleganciájához vagy játékosságához.

Bár a függönycsipeszek nincsenek ennyire szem előtt, mégis fontos kellékei a szoba berendezésének. Sokan filléres termékeknek tartják, ám sok bosszúságot okozhatnak.

Hányszor bosszankodnak a háziasszonyok, ha a függönyök mosása előtt, a levételnél derül ki, hogy az előző alkalommal szokás szerint még nedvesen felakasztott függönyön néhány csipesz csúnya rozsdafoltot hagyott, amit már csak nehezen, vagy alig lehet később eltávolítani.

Bosszankodásra ad okot, ha a csipesz rugója nem működik, vagy a csipesz csak akadozva csúszik a karnissínen.

Precizitás

Mindez elkerülhető a csipeszek precíz gyártási műveleteinek betartásával, a gondos felületkezeléssel.

Mi, a Czibere Kft-nél a kifogástalan minőség és megjelenés garantálása érdekében a csipeszek gyártásának minden egyes műveletét – a saját tervezésű és készítésű, nagy precizitású szerszámoktól kezdve a rugókészítésen át a felületkezelésig – saját magunk végezzük. A pontosság, a felületi tisztaság, a szerszámok állandó karbantartása, új szerszámok folyamatos gyártása, az illeszkedő alkatrészek precíz illeszkedése garantálja az általunk gyártott csipeszek kitűnő minőségét.

A függönycsipeszek jó minőségének egyik titka, hogy a galvanizálás és festés során az egyes érintkező acéllemez-elemek tökéletes fedést kapjanak, ezért az elemeket még az összeszerelés előtt, külön-külön felületkezeljük, így nem fordulhat elő – mint az olcsóbb, de gyengébb minőségű csipeszek esetében – , hogy a csipesz a használat során rozsdásodik, nyomot hagy a függönyön, vagy eltörik a rugója.

A közel 20-féle, különböző felületkezelésű és színű függönycsipeszen és dekorcsipeszen felül kiegészítőket: csúszkákat, kampókat, horgokat is gyártunk.

Megfelelő darabszám esetén készek vagyunk a vevő igényei szerint új deseign-nal újfajta csipeszeket legyártani.

Függönycsipeszeinket 10, 20, 100 és 1000 darabos kiszerelésben, darabszámtól függetlenül házhoz szállítjuk.

Bár a fő termékeink a függönycsipeszek és kiegészítők, számos más, a háztartásban használatos termékeket is gyártunk: asztalterítő leszorító csipeszeket, fogasokat,konyharuhacsipeszeket, stb. A Galéria menüpont alatt valamennyi termékünket megtalálja.

A függöny – és dekorcsipeszek gyártásának első, fontos lépése a megfelelő minőségű és vastagságú, megbízható gyártótól vásárolt acéllemez.

A Czibere Kft. termékei által garantált minőséget a gyártás során a pontosság, a felületi tisztaság, a pontos méretek betartása biztosítja. Ennek érdekében világszínvonalú gyártó automatákkal dolgozunk, folyamatosan fejlesztjük a technológiát. A saját gyártású szerszámokat folyamatosan ellenőrizzük, a szerszámok kopó alkatrészeit rendszeresen cseréljük, meghatározott élettartam elérése után új szerszámokat gyártunk. Ezzel tudjuk elérni, hogy a méretpontos csipesz-elemek mindig kifogástalanul illeszkednek egymáshoz, biztosítva a hibátlan működést.

Az egyes elemek felületkezelése: a szinterezés, a galvanikus nikkel. sárgaréz, vörösréz bevonat felvitele még az összeszerelés előtt külön-külön történik, így elkerülhető a csipesz rozsdásodása, a rugótörés, stb. Az összeszerelést követően minden gyártási szériát folyamatos minőségi ellenőrzésnek vetünk alá.